Migrer ditt Oracle E-Business Suite miljø til Oracle ERP Cloud (SaaS)

29. januar 2020

Moderniser ditt ERP-system og frigjør ressurser…

Oracle ERP Cloud er et moderne, brukervennlig og intuitivt ERP- system som har gode egenskaper for visualisering av data og administrasjon av oppgaver som sikrer hensiktsmessig ansvarsdeling. Applikasjonen minner deg på viktige oppgaver og minner brukeren på avvik som må håndteres. På denne måten skapers en arbeidshverdag gjennom datadrevet intelligens. Oracle ERP Cloud er 100% skybasert og består av de beste egenskapene fra Oracle E-Business Suite, JD Edwards og PeopleSoft.

Alt driftes av Oracle, både programvare, maskinvare og annen infrastruktur. Din bedrift behøver ikke å bekymre seg for sårbarhet rundt sikkerhet og backup/recovery.

Skulle det bli behov for mer maskinkraft eller maskinvareoppgradering så er dette inkludert i SaaS tjenesten uten at det medfører kostnader og nedetid for din bedrift. Oppgraderingsprosjekter vil det ikke bli flere av, i og med at Oracle vil implementere nye versjoner over tid som en del av skytjenesten.

Overgangen fra Oracle eBusiness Suite til Oracle ERP Cloud vil være mindre krevende sammenlignet med overgang til et system fra en annen systemleverandør. Oracle ERP Cloud er mer lik Oracle eBusiness Suite sin oppbygging enn andre systemer er. Dette gir fordeler i forbindelse med migrering av grunn- og masterdata. Ikke nok med det, brukerne vil ha glede av en større gjenkjennelsesgevinst. Nødvendig opplæring vil være mindre omfattende og integrasjon med andre systemer vil dra nytte av Oracle sitt tilbud av adaptere for standardisering og forenkling av systemintegrasjon.

Hvordan (kan vi hjelpe?)
Right er et konsulentselskap som leverer eksperttjenester og prosjekter innenfor Oracle-teknologi. Vi er engasjert av kunder til å migrere Oracle-miljøer fra on-premise til Oracle Cloud.

Det er ikke bare solid Oracle kompetanse vi har i vår portefølje, vi har også et nært forhold til leverandører vi samarbeider med. Med dette skapes en kjede av kompetanse, fra leverandør av produkt, til leverandør av tjenester og videre inn i våre kunders IT-avdeling.

Vi leverer tjenester som dekker prosjektleder, rådgiving, opplæring og teknisk gjennomføring av migreringsprosessen.

Tjenester som dekker hele applikasjonens livssyklus fra databasedrift, applikasjonsdrift, etter at du har flyttet din Oracle- applikasjon til skyen, er inkludert i Saas fra Oracle, mens Right kan tilby tjenester til migrering, integrasjon og applikasjonsforvaltning.

Vi tilbyr også bistand i forbindelse med design og leveranse av integrasjon mellom sky og on-premise applikasjoner, og også sky til sky integrasjoner.

Utfordringer
• Tids- og kostnadskrevede oppgraderingsprosjekter
• Høye vedlikeholdskostnader for infrastruktur
• Begrenset skalerbarhet til å møte forretningens krav
• Dine CAPEX- og OPEX-budsjetter er ute av balanse
• Sårbarhet rundt sikkerhet og katastrofeoppretting

Nytteverdi
• Brukervennlig, moderne og intuitivt
• Gode dashboards for visualisering
• Bedre beslutningsstøtte
• Stor gjenkjennelsesgevinst for brukerne
• Enkel migrering av grunn- og masterdata
• Høy gjenbruksgrad av prosessbeskrivelser og opplærings-materiale
• Ingen flere oppgraderings-prosjekter
• Sikkerhet, backup og recovery er ivaretatt
• God støtte for globale krav • Mer forutsigbart kostnadsbilde

liftnshift.jpg

Right ekspertkompetanse
Umiddelbar tilgang til kompetanse er i sentrum for tjenesten ettersom vanskelige problemer kan oppstå i mange forskjellige former og størrelser, og det kan være krevende og raskt nok finne rett dybdekompetanse til å løse disse. Right har blant annet dedikerte team av de aller beste Oracle E-Business Suite og Oracle Business Intelligence funksjonelle og tekniske konsulenter, som deler en lidenskap for støtte og leveranser til våre kunder.