• Opplæring

  Right tilbyr skreddersydd opplæring på Oracle med erfarne instruktører. Våre kurs tar utgangspunkt i kundens egne prosesser og installasjon slik at den blir mest mulig relevant og effektiv.

  Klasseromsundervisning

  Hvis et større antall brukere eller superbrukere skal læres opp tilbyr vi skreddersydd klasseromsundervisning. Undervisningen kan gjennomføres i kundens egne lokaler alternativt stiller vi med egnede lokaler for kursene.


  Train the Trainer

  Train the trainer er en kostnadseffektiv metodikk som effektivt overfører kompetanse fra leverandør til kunde. Right utarbeider i samarbeid med superbrukerne et opplæringsopplegg som kan rulles ut til et større antall brukere.


  Brukerstøtte

  Brukerstøtte er en 1:1 opplæringssituasjon der våre konsulenter drar den enkelte bruker gjennom et antall ”use cases” som er spesifikke for brukerens rolle. Opplæringen gjøres normalt i flere omganger slik at brukeren får anledning til å praktisere det man har gjennomgått i sin daglige jobb før nye temaer gjennomgås.


  Oppfølgingsaktiviteter

  For å sikre videreutvikling og ha fokus på kontinuerlig forbedring tilbyr Right ulike oppfølgingsaktiviteter. Eksempler på slike aktivitere er:

  • Temasamlinger
  • Fordypningskurs i enkelte temaer eller prosesser
  • Kompetansegap analyser
Right Consulting Aker Brygge Skyline

Right AS

Hovedkontor Oslo

Dronning Eufemias gate 16

0191 OSLO

22 65 98 83

post@rightconsulting.no